Трендовски сад јаспис зелен 700ml – Ø16cm

935.00 ден

Опис на производот

*Може да се користи за храна или вода
*Страни со дебелина од 8 мм, толку многу цврсти
*Современ дизајн
*Гумени заштитници на дното

Садот „Јаспис“ е керамичка чинија што може да се користи за храна или вода. Има страни со дебелина од 8 мм, што гарантира дека е многу цврст. Јадењето има одличен современ изглед благодарение на гроздобер зелената завршница со глазура. Основата на садот има гумени заштитници за да се спречат гребнатини на вашиот под.