Транспортна ташна “Comfy Window Bag”

1,690.00 ден

Out of stock

Опис на производот

COMFY WINDOW BAG

е лесна преклопна транспортна торба дизајнирана за транспорт на мали кучиња, мачки и други домашни миленици со тежина до 6 кг. Taшната има голема површина за вентилација што е особено корисно во пролетниот и летниот период. Таа има удобна рачка и каиш, како и затворач кој го прицврстува кучето. Внимателна изработка и материјал издржлив и отпорен на нечистотии.Лесно чистење и долготрајна употреба.