Транспортна ташна “Comfy Timber Linen Bag”

690.00 ден

Out of stock

Опис на производот

“Comfy Timber Linen Bag”

тaшните за транспорт се дизајнирани за носење на мали и средни миленици. Тие имаат долг и издржлив каиш за лесен транспорт.”Comfy Timber Linen Bag” имаат погодно затворање на патентот така што од двете страни има простор за миленичето да ја извади главата и да ја наблудува околината. Отворите исто така имаат функција за вентилација. Внатре е зашиена сигурносна обвивка за да се спречи миленичето слободно да замине. Темното дно е во контраст со материјалот создавајќи елегантна целина.