Транспортна ташна “Comfy Santorini Travel IATA Pro Bag”

2,990.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Без разлика дали патувате или не ташната  „Санторини“ го прави пренесувањето на вашето домашно милениче особено удобно и без стрес.

Во авион торбата се чува под предното седиште, може да се закачи на куфер и да се зацврсти на седиштето со помош на спојка за автомобилскиот ремен.

  • За мачки и мали кучиња до приближ. 5 кг. –
  • Добра циркулација на воздухот благодарение на мрежните панели –
  • Панел со мрежа што може да се отвори за да се повлече главата на миленикот –
  • Внатрешност со карабин за поводник и отстранливо дно со мек кадифен капак. –
  • Димензии: 48 х 22 х 23 см.