Транспортер за миленици со метална вратничка

1,290.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Практичен транспортер за миленици со метална вратичка. Соодветно за мачки и мали раси на кучиња.  Лесно за чистење и одржување хигиена.

Димензии: 48х32х32см

Транспортер за миленици со метална вратничка (48х32х32см)