Транспортер за миленици пвц вратничка 

990.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Практичен транспортер за миленици со пвц вратичка. Соодветно за мачки и мали раси на кучиња.  Лесно за чистење и одржување хигиена.

Димензии: 48х32х32см

Транспортер за миленици пвц вратничка (48х32х32см)