Транспортен бокс “Comfy Cosmos Open Line S”

1,390.00 ден

Out of stock

Опис на производот

“COMFY COSMOS OPEN LINE S”

Транспортерите COSMOS се дизајнирани за пренос на кучиња, мачки и други домашни миленици со средна големина. Тие ви овозможуваат безбедно да стигнете до ветеринар, погодно да патувате со автомобил или со авион. Лесната и ажурна структура на страниците обезбедува соодветна вентилација и широко отворени врати на предниот дел. Транспортерот има и издржливи куки за да се избегне лизгање. Сите транспортери имаат удобна рачка и гумени нозе.

Димензија: 48X33X32.5 CM

Транспортерите COSMOS се дизајнирани за пренос на кучиња, мачки и други домашни миленици со средна големина. Тие ви овозможуваат безбедно да стигнете до ветеринар, погодно да патувате со автомобил или со авион. Лесната и ажурна структура на страниците обезбедува соодветна вентилација и широко отворени врати на предниот дел. Транспортерот има и издржливи куки за да се избегне лизгање. Сите транспортери имаат удобна рачка и гумени нозе.

Димензија: 48X33X32.5 CM