Транспортен бокс “Comfy Cosmos Open Line М”

2,300.00 ден

Out of stock

Опис на производот

“COMFY COSMOS OPEN LINE М”

Транспортерите COSMOS се дизајнирани за пренос на кучиња, мачки и други домашни миленици со средна големина. Тие ви овозможуваат безбедно да стигнете до ветеринар, погодно да патувате со автомобил или со авион. Лесната и ажурна структура на страниците обезбедува соодветна вентилација и широко отворени врати на предниот дел. Транспортерот има и издржливи куки за да се избегне лизгање. Сите транспортери имаат удобна рачка и гумени нозе.

Димензија: 58.5X38X38.5 CM