Топче за куче

90.00 ден

Опис на производот

Гумено топче изработено од издржлив материјал. Тие се соодветна забава дури и ако кучето останува само дома. Вистинската играчка изработена од висококвалитетен и долготраен материјал ќе донесе радост и разновидност во секојдневниот живот на вашето домашно милениче. ТАко сте заинтересирани за одредена боја, мора да ја наведете во белешките, во спротивно изборот е случаен.