Тетра CrystalWater 100мл

335.00 ден

Опис на производот

Брзо и сигурно го елиминира заматувањето на водата во аквариумот. Кристално чиста вода во рок од 6 до 12 часа. Не е погоден за аквариуми кои содржат без’рбетници.