Тетра Betta AquaSafe 100мл

235.00 ден

Опис на производот

Со био заштитна формула водата од чешма се прилагодува на потребите на рибите. Го отстранува хлорот, хлораминот и ги сврзува тешките метали. Содржи витамин Б што го намалува стресот кај рибите.