Тетра AquaSafe 100мл

235.00 ден

Опис на производот

Со био заштитна формула водата од чешма се прилагодува на потребите на рибите. Го отстранува хлорот, ги сврзува тешките метали, ја штити слузокожата и шкргите на рибите.