Тетра Про Колор Мулти Криспс 100мл

168.00 ден

Опис на производот

-нежен процес на производство на ниска топлина за висока хранлива вредност и висока витаминиска стабилност

о концентрат за одлична природна обоеност

-иновативен Crisp формат за минимално загадување на водата

идеална за сите шарени риби