Тетра Про Енерџи Мулти Криспс 100мл

195.00 ден

Опис на производот

-нежен процес на производство на ниска топлина за висока хранлива вредност и висока витаминиска стабилност

-со енергетски концентрат

-иновативен Crisp формат за минимално загадување на водата

-лесно хранење