Тетра Про Алгае Мулти Криспс 100мл

195.00 ден

Опис на производот

-нежен процес на производство на ниска топлина за висока хранлива вредност и висока витаминиска стабилност

о концентрат на алги за подобрување на отпорноста

-иновативен Crisp формат за минимално загадување на водата

идеална за тревопасни риби