Тетра ДекоАрт Црвен Фокстеил М

225.00 ден

Опис на производот

Невообичаениот изглед и црвената боја го прави Фокстеилот популарен избор за создавање контраст со другите водни растенија. Често се користи и за прикривање на техничка опрема како филтри и грејачи. Со оглед на тоа што вистинските водни растенија честопати доживуваат потешкотии ако се поставени во близина на филтрите или грејачите, таквата опрема нема никаков ефект врз вештачката верзија. Иако не може да ги замени природните функции на вистинско растение, оваа реплика сепак обезбедува одлично место за уживање за рибите и поголем успех при репродукција.

Големина М (23цм).