Тетра ДекоАрт ХС

70.00 ден

Опис на производот

Силиконска реплика на водно растение ХС.

Мали вештачки растенија за аквариум, погодни за поставување во преден план.
Идеални за декорација на мали аквариуми или кугли.

Големина ХС (6 цм).