Тетра ДекоАрт Зелена Кабомба С

146.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Со оглед на нејзината убава форма, зелената кабомба често се користи за прикривање на техничка опрема како филтри и грејачи. Со оглед на тоа што вистинските водни растенија честопати доживуваат потешкотии ако се поставени во близина на филтрите или грејачите, таквата опрема нема никаков ефект врз вештачката верзија. Иако не може да ги замени природните функции на вистинско растение, оваа реплика сепак обезбедува одлично место за уживање за рибите и поголем успех при репродукција.

Големина С (15цм).