Тетра ДекоАрт Амбулија С

146.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Силиконска реплика на водното растение амбулија познато како „азиско мочуришно растение“. Ова вештачко растение е особено познато по своите ситни светло зелени лисја и нежна структура.Изработено е од високо квалитетен материјал кој овозможува лесно чистење под чешма.
Големина С (15цм).