ТетраМин Флејкс 250ml

385.00 ден

Опис на производот

Комплетна храна за риби во форма на мешавина од снегулки со висококвалитетни, функционални хранливи материи, обезбедувајќи целосна исхрана на сите украсни риби. Храната овозможува здрав раст на рибите, виталност и живост на боите.