ТетраМин Флејкс 12гр

55.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Основна храна за сите украсни риби.Содржи 40 висококвалитетни хранливи материи.Формулата која го гарантира здравјето на рибата не ја загадува водата.Висока прифатливост за повеќето видови риби.