Термометар TETRA TH30

195.00 ден

Опис на производот

“Tetra TH 30” е точен термометар со течни кристали за аквариуми кој овозможува постојано точно мерење на температурата во аквариумот. Лесно се чита и се прикачува на надворешноста на стаклото од аквариумот. Температурниот опсег на “Tetra TH 30” е од 20-30 ° C во чекори од 1 степен.