Термометар “TETRA TH DIGITAL THERMOMETER”

425.00 ден

Опис на производот

  • Термометарот се монтира надвор од аквариумот со вакум лепенка 
  • Сензорот и жицата може да се фиксираат со две вакум лепенки од внатрешната страна на стаклото од аквариумот
  • Екстра долга жица од 95 см
  • Мери температури помеѓу -10 ° C и + 50 ° C
  • Следува батерија на Варта со долг живот