Средство против алги ALGIL 180мл

270.00 ден

Опис на производот

Аквариумскиот регулатор на вода АЛГИЛ е природен препарат направен од екстракт од дрвен обојувач и хумични материи. Со пречистената вода со Алгил е оневозможено создавањето на штетни култури на алги и инфузори. Напротив, создава соодветна средина за раст и активност на растенијата и боење на рибите.