Средство за чистење уши 50ML GILL

230.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Лосион за периодично чистење на надворешното уво кај кучиња и мачки, ја раствора ушната маст и нечистотијата , за потоа лесно да се отстранат со памук или газа. Gill’s Oto-Clean 50 ml помага во третманот на бактериски, паразитски или габични инфекции на увото, го смирува црвенилото и чешањето, како и дезодорирање на воспаленото уво.

Лосион за периодично чистење на надворешното уво кај кучиња и мачки, ја раствора ушната маст и нечистотијата, за потоа лесно да се отстранат со памук или газа. Gill’s Oto-Clean 50 ml помага во третман на бактериски, паразитски или габични инфекции на увото, го смирува црвенилото  и чешањето, како и дезодорирање на воспаленото уво.