Средство за чистење очи 50ML GILL

250.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Gill’s Opto Clean е особено погоден за елиминирање на жолти дамки околу очите на кучињата. За правилно користење на Gill’s Opto Clean, натопете малку од производот на памучна крпа и нежно тапкајте во пределот околу очите. По употребата, пребришете со сув памук за да го апсорбира вишокот на влага. За да отстраните тврдокорни дамки, нанесувајте три пати на ден најмалку една недела. Како превентивна мерка, еднаш или двапати неделно.

Gill’s Opto Clean е особено погоден за елиминирање на жолти дамки околу очите на кучињата. За правилно користење на Gill’s Opto Clean, натопете малку од производот на памучна крпа и нежно тапкајте во пределот околу очите. По употребата, пребришете со сув памук за да го апсорбира вишокот на влага. За да отстраните тврдокорни дамки, нанесувајте три пати на ден најмалку една недела. Како превентивна мерка, еднаш или двапати неделно.