Спреј за отплеткување на влакно

395.00 ден

Опис на производот

Спреј за отплеткување на заплеткано влакно кај милениците – Flamingo

Помага да се расплетува, Спречува јазли на крзното

Cetrimonium Chloride, Citric Acid, Citric Acid, Dimethicone copolyol, Laureth 23, Polyquaternium-32, PvpCopolymer, Styrene, Water

Спреј за отплеткување  • Овој спреј помага да се расплетка  влакното кај кучиња и мачиња со долго влакно и го одржува отплеткано. Спрејот не смее да се нанеува на очи и уши.

 

Нето: 175мл.

За одржување на хигиена на кучиња