Силиконски околувратник за куче со блиц 65х2,5х1 цм жолт

1,240.00 ден

Опис на производот

Гледањето и безбедноста се два клучни концепти на палетата duvoplus SEEcurity. Шарените јаки и каишки со LED осветлување гарантираат оптимална видливост во темница за да можете безбедно да излезете со вашето куче. Практичен за употреба, прилагодлив за да одговара на вашето куче и може да се полни преку USB. Овој екстра широк модел е идеален за кучиња со долга коса.