Сад за храна CROCI ROXY 750 ml

505.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Елегантен и практичен сад за кучиња и мачки. Внатрешниот челичен дел е за максимална хигиена, додека надворешниот обликуван пластичен материјал му дава на садот уникатен дизајн. Практичното нелизгачко дно е изработено од TPR, ултра издржлив и недеформабилен термопластичен материјал. Достапен е со различни дизајни.