Сад за храна CROCI DOGWOL 300ml

450.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Садот CROCI DOGWOL е изработен од пластика, додека површината што доаѓа во допир со подот е изработена од материјал што не се лизга за да се спречи лизгање на садот. Садот лесно се чисти и е наменет за кучиња и мачиња. Достапен е во розева боја.