Сад за храна и пијалок за мачки од јаспис зелена Зелена 200ml – 13,5cm

670.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

*Плитка керамичка чинија
*Рабови од 8 мм
*Гумени стапала одоздола
*Идеален за мачки
*Современ дизајн

Садот за храна и пијалоци D&D HOME Jasper е керамички сад со современ финиш на глазура. Мачките не сакаат ако нивните мустаќи го допираат работ на нивното јадење додека јадат – овој сад е дизајниран тоа да не се случува. Јасписот е цврст сад – неговите страни се дебели околу 8 мм. Одоздола, садот има гумени стапала за да се спречат гребнатини на подот.