Сад за храна и вода

120.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Пластичен сад за храна и вода за миленик

Практичен пластичен сад за храна или вода, погоден е за употреба на сува храна, влажна храна и вода за мачки и кучиња од мала раса. Изработен е од тврда пластика што ја дава неговата предност за лесно одржување и издржливост.

Изработена е од 100% безопасен материјал за здравјето на животните и луѓето.

Димензии: 15х15х24см.

Сад за храна и вода