Сад за храна и вода- 900 мл

350.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Иноксен сад за храна и вода –  Vitapol

Практичен стабилен сад од нерѓосувачки челик што се користи за храна или вода. Неговата предност е лесно чистење, одржување и издржливост.

Производот е направен од 100% безопасен материјал за здравјето на луѓето и животните.

Нето: 900 мл.

Сад за храна и вода