Сад за храна и вода- 750мл

250.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Сад за храна и вода – Flamingo

Практичен пластичен сад за храна или вода, погоден е за употреба на сува храна, влажна храна и вода за  кучиња од средни раси. Изработен е од тврда пластика што ја дава неговата предност за лесно одржување и издржливост.

Изработен е од 100% безопасен материјал за здравјето на животните и луѓето.

Нето: 750мл.

Сад за храна и вода