Сад за храна и вода

550.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Сад за храна и вода со прицврстување на транспортер – Flamingo

Практичен пластичен сад за храна или вода, погоден е за употреба на сува храна, влажна храна и вода за кучиња од мали и средни раси. Овој сад има додаток со чија помош се прикачува на транспортерот .Изработен е од тврда пластика што ја дава неговата предност за лесно одржување и издржливост.

Изработен е од 100% безопасен материјал за здравјето на животните и луѓето.

Нето: 300мл.

 

Сад за храна и вода