Сад за храна и вода- 1800 мл

450.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Иноксен сад за храна и вода –  Vitapol

Практичен стабилен сад од нерѓосувачки челик што се користи за храна или вода. Неговата предност е лесно чистење, одржување и издржливост.

Производот е направен од 100% безопасен материјал за здравјето на луѓето и животните.

Нето: 1800 мл.

Сад за храна и вода