Сад за бавно јадење – 400мл

890.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Сад за храна за бавно јадење- Flamingo

Пластична хранилка за миленици кои брзо ја јадат храната или имаат навика да ја голтаат. Хранилка за бавно јадење е со ротирачка коска во средината која го успорува хранењето кај милениците. Со помош на оваа хранилка се намалува ризикот од здравствени проблеми и дебелина.

Нето: 400мл.

Сад за храна