Сад за бавно јадење -225мл

450.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Сад за храна за бавно јадење- Flamingo

Пластична хранилка за миленици кои брзо ја јадат храната или имаат навика да ја голтаат. Со помош на оваа хранилка се намалува ризикот од здравствени проблеми и дебелина.

Нето: 225мл.

 

 

Сад за храна