РИО Хранлива шишарка за птици 1 парче

305.00 ден

Опис на производот

РИО Хранливата шишарка за птици е одлична играчка за домашните миленици птици. Со јадењето шумски шишарки, птиците добиваат корисни хранливи материи содржани во јаткастите плодови. Јаткастите плодови од пигнолија се богати со антиоксиданси, витамини и минерали. Се користи специјална технологија за сушење на шишарките, затоа содржината на катран е значително намалена.