РИО Храна за тигрица

175.00 ден315.00 ден

РИО Храна за тигрица – 500гр
175.00 ден
РИО Храна за тигрица – 1кг
315.00 ден

Опис на производот

РИО храната за тигрици е мешавина од специјално избрани житарки и семиња кои ги сакаат папагалите. Широката разновидност на состојки гарантира дека птиците ги добиваат сите потребни хранливи материи.
  • протеини – 12,2% м
  • масти – 6%
  • влакна – 10,2%
  • пепел – 3,2%
Дневната норма на храната РИО за тигрици е 7-12 g.
Погрижете се птицата да има доволно храна и свежа вода.