РИО Храна за средни папагали

200.00 ден367.00 ден

РИО Храна за средни папагали – 500гр
200.00 ден
РИО Храна за средни папагали – 1кг
367.00 ден

Опис на производот

РИО Храната за средни папагали е мешавина од специјално избрани здрави житарки и семиња што ги сакаат кокатилите, љубовните птици и другите видови средни папагали. Широката разновидност на состојки гарантира дека птиците ги добиваат сите потребни хранливи материи.
  • протеини – 13,9%
  • масти – 9,5%
  • влакна – 9,5%
  • пепел – 2,9%
Дневната норма на РИО храна за средни папагали е 20-30 g.
Погрижете се птицата да има доволно храна и свежа вода.