РИО Храна за канаринци 1кг

358.00 ден

Опис на производот

РИО Храната за канаринци е специјално избрана мешавина од здрави житарки и семиња што ги сакаат канаринците. Широката разновидност на состојки гарантира дека птиците ги добиваат сите потребни хранливи материи.
  • протеини – 19,3%
  • масти – 16,2%
  • влакна – 10%
  • пепел – 4,4%
Дневната норма на RIO храна за канаринци е 5-10 g.
Погрижете се птицата да има доволно храна и свежа вода.