РИО Храна за егзотични птици 1кг

383.00 ден

Опис на производот

РИО Храната за егзотични птици е специјално избрана мешавина од здрави зрна и семиња. Широката разновидност на состојки гарантира дека птиците ги добиваат сите потребни хранливи материи.
  • протеини – 13,1%
  • масти – 7,2%
  • влакна – 8,3%
  • пепел – 2,8%
Дневната норма на РИО храна за егзотични птици е 5-10 грама.
Погрижете се птицата да има доволно храна и свежа вода