РИО Стикс за тигрици и егзотични птици со тропско овошје 2 х 40гр

225.00 ден

Опис на производот

Хранлив стик за тигрици и егзотични птици со тропско овошје. Дополнителна храна за птици.
  • протеини – 10%
  • масти – 3,8%
  • влакна – 6,5%
  • пепел – 7,4%
  • калциум – 1,8%
  • фосфор – 0,26%