РИО Стикс за тигрици и егзотични птици со мед 2 х 40гр

225.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Дополнителна храна за тигрици и егзотични птици со мед.

  • протеини – 10%
  • масти – 4%
  • влакна – 6,5%
  • пепел – 7%
  • калциум – 1,6%
  • фосфор – 0,27%