РИО Стикс за средни папагали со тропско овошје 2 х 75гр

290.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Дополнителна храна за средни папагали со тропско овошје.

  • протеини – 11%
  • масти – 6,5%
  • влакна – 7,9%
  • пепел – 6,3%
  • калциум – 1,5%
  • фосфор – 0,3%