РИО Стикс за средни папагали со мед и јаткасти плодови 2 х 75гр

290.00 ден

Опис на производот

Дополнителна храна за средни папагали со мед и јаткасти плодови.

  • протеини – 11,5%
  • масти – 7,5%
  • влакна – 7,9%
  • пепел – 6,3%
  • калциум – 1,5%
  • фосфор – 0,3%