РИО Стикс за папагали со јајце и школки

225.00 ден

Опис на производот

Дополнителна храна за сите папагали со јајце и школки.

  • протеини – 10,4%
  • масти – 3,4%
  • влакна – 5,5%
  • пепел – 12,5%
  • калциум – 5,6%
  • фосфор – 0,4%