РИО Стикс за канаринци со мед и здрави семиња 2 х 40гр

225.00 ден

Опис на производот

Дополнителна храна за канаринци со мед и здрави семиња.

  • протеини – 13%
  • масти – 9,5%
  • влакна – 4,5%
  • пепел – 9%
  • калциум – 2,4%
  • фосфор – 0,4%