РИО Стикс за големи папагали со овошје и бобинки 2 х 90гр

290.00 ден

Опис на производот

Дополнителна храна за големи папагали со овошје и бобинки.

  • протеини – 12,8%
  • масти – 8,1%
  • влакна – 8,6%
  • пепел – 6,4%
  • калциум – 1,4%
  • фосфор – 0,5%